Konec léta

04.09.2011 11:13

    Léto je u konce a našich aktivit je čím dál míň. Maya tím dost trpí, ale musí si zvykat. Přeci jen od října mi zase začíná škola a nebudeme moct chodit po výletech 5x týdně... S tím souvisí i naše přivykání na samotu. Už je to o něco lepší, momentálně jsme na 40 minutách. Budeme zase zvyšovat a snad až se dostaneme přes hodinu, tak už to půjde samo.... Zatím mi ale nikdo nebyl schopný poradit nějakou vychytávku, protože kromě času nepomáhá vůbec nic z osvědčených metod :) Vyje, vyje a vyje. Díky bohu za solidární sousedy...

Většina zubů už je vyměněná, jen teď při padání trháků a stoliček musíme namáčet granulky. Přeci jen s hýbajícími zuby dost dobře kousat nejde :) Pár zubů doslova vylítla při hře s jinými pejsky nebo s naším novým přetahovadlem : 

    Nově máme taky cestovní skládací boudičku- na naše výlety, akce a později třeba i na výstavy nebo závody. Dlouho jsme vybírali velikost, až jsme nakonec přebrali a vzali větší, než by asi bylo potřeba. Momentálně by se tam Maye vešel ještě kamarád, ale utěšuji se tím, že ještě povyroste... A je asi lepší, když tam má místa víc, než aby se tam později mačkala. Maya hned po sestavení vyzkoušela a prý dobrý, takže si tam pozvala i nej kámoše- plyšového slona :)

    Po prázdninové pouze nám pokračuje školka pro štěňátka. Máme novou instruktorku, Evu Bukričovou, a hodiny jsou teď takové zábavnější, protože se dává více prostoru agiliťáckým překážkám a to nás mooooc baví... Naposledy byla (podle Evy) Mayenka za hvězdu, protože se opravdu snažila, všechno jí šlo moc hezky a já byla táááák pyšná!!! Ovšem musím si přiznat, že to možná bylo tím, že staršími štěndy těžce cloumala puberta a mladší štěňátka se ještě nestačila tolik naučit. Ale i tak, moje holčička je nejlepší :))) Tentokrát páníček fotil i natáčel, takže pár nových záběrů je přidáno do složky Školka pro štěňátka

P.S. Pro všechny naše kamarády, co nás dlouho neviděli- na fotkách Maya nevyměnila paničku, to jen panička vyměnila barvu vlasů a málokdo ji teď pozná :)))